Norges flotteste idrettshus

posted in: Uncategorized | 0

Konnerud idrettspark tilbyr et fantastisk eldorado av aktivitetstilbud for de aller fleste. Ikke bare fra vårt eget herlige Konnerud, men også mennesker fra hele regionen besøker anlegget daglig. Dette er hjertet til et av norges mest aktive fotball- og bandymiljøer og som omkranses av et ski-, sykkel-, orientering- og turterreng i verdensklasse. Konnerud Idrettspark ble åpnet i 1978 og har gradvis blitt oppskalert til et fantastisk fotballanlegg og ble nå sist i 2016 utvidet til å inkludere en topp moderne kunstisbane. Anlegget summer av liv gjennom sommer og vinter fra tidlig om morgen til sent om kvelden. Idrettsparken har allikevel alltid manglet den siste finishen, det som gjør anlegget komplett: de tilhørende praktiske fasiliteter og et knutepunkt som limer miljøet sammen og bygger de sosiale broene. Dette er viktig for å nå våre mål om enda flere og enda lengre i aktivitet her i klubben i vårt hjerte: ET IDRETTSHUS:

  • Et samlingspunkt for de aktive, tilskuerne, trenerne og foreldrene
  • Et skikkelig garderobeanlegg med opplagte praktiske funksjoner som bygger sterke sosiale og sunne idrettsmiljøer
  • Forsamlingslokaler med kafeteria og panoramautsikt til aktivitetene under kamp, trening, publikumstid, cup, idrettskoler og en mengde andre aktiviteter.
  • Et stort kombinert oppholdsrom/skifterom/Spiserom/Varmestue med tilhørende toaletter som «alltid» skal være åpent for alle.

 

Et bygg for alle

Bygget er tiltenkt å brukes så mye som mulig av våre barn, ungdom, voksne og gamle uavhengig av funksjonsevne. Bygget skal brukes av våre organiserte aktive, publikum, familier, skoler, barnehager, fritidsordninger og mange flere hver eneste dag og kveld gjennom hele året. I praksis vil bygget bringe garderobekulturen tilbake til Konnerud, den fortjente varmestua til våre mange små ballspillere, skiftestua til våre aktive familier som skal på isen, et sted å lagre og nyte matpakka når det bøtter ned og ikke minst en tørr og varm fantastisk tilskuerplass til alle som vil følge sine nærmeste i fri utfoldelse på idrettsbanen.